Puoti

Matildankartanon myymälä

Kyläleipuri on muuttanut Matildankartanoon, kylämme vanhaan ruukinkartanoon. Leipomon ja myymälän lisäksi Matildankartanossa toimii leipomoravintola. Se on minun ja mieheni, oluenpanija ja Kyläpanimon perustajan, Tuomo Holmin unelma, yhdistää hyvä leipä ja olut nautittavaksi saman katon alle. Leipomoravintolassa kokkaavat leipurit ja kaikki pyörii hyvän leivän ja tuoreiden, lähituottajien sesonkituotteiden ympärillä . Lauantaipizzat jatkuvat entiseen tapaansa. Matildankartanon myymälästämme voit ostaa mukaan myös Mathildedalin Kyläpanimon artesaanioluita sekä minun aitoa juureen leivottua maalaisleipää ja Teijo-pullaa.

Aukioloajat

Matildankartanon leipomoravintolan ja -myymälän avajaiset ovat 17.5. klo 14-21, 18.5. klo 12-21 ja 19.5. klo 11-16. Leipomoravintola ja -myymälä avoinna toukokuussa to 11-17, pe 11-21, la 11-21 ja su 11-16.

Ryhmille olemme sopimuksesta auki. Yli 20 hengen ryhmille tilattavissa esimerkiksi Kyläleipurin leipäpussi, joka sisältää yhden vehnäjuureen leivotun leivän ja kaksi Teijo-pullaa (pekaani tai karpalo). Teemme myös valmiiksi Kylälaatikoita, joissa 6 olutta ja leipomon tuotteita. Tiedustelut tai 050 302 6680.

Tervetuloa!

Jos haluat varmistaa leivän tai Teijo-pullan saantisi, voit tehdä etukäteistilauksen mielellään 2 päivää aikaisemmin.