Puoti

Kyläpuoti

Leipomon yhteydessä toimivasta Kyläpuodista voit ostaa mukaan Mathildedalin Kyläpanimon artesaanioluita sekä minun aitoa juureen leivottua maalaisleipää ja Teijo-pullaa. Lauantaisin leivon artesaanipizzaa juuritaikinaan eli pizza biancoa. Se on levypizzaa, jossa täytteenä on juustokastike ja jotain sesonkituoretta päällä. Suosittelen varaamaan pizzapalan tai kaksi elina@kylaleipuri, pizzaa on rajoitettu määrä ja se on hyvin suosittua. Kesäisin ja syksyisin saamme aina erän oman kylän hunajaa myyntiin ja muutenkin pyrimme tarjoamaan muutamia lähituotteita kuten paikallista hilloa ja limonadia.

Aukioloajat

Kyläpuoti ja -leipomo avoinna huhtikuussa perjantaisin 12-16, lauantaisin ja sunnuntaisin 11-16. Pääsiäisenä olemme avoinna pitkäperjantaista pääsiäismaanantaihin 11-16.

Ryhmille olemme sopimuksesta auki. Yli 20 hengen ryhmille tilattavissa esimerkiksi Kyläleipurin leipäpussi, joka sisältää yhden vehnäjuureen leivotun leivän ja kaksi Teijo-pullaa (pekaani tai karpalo). Teemme myös valmiiksi Kylälaatikoita, joissa 6 olutta ja leipomon tuotteita. Tiedustelut tai 050 302 6680.

Tervetuloa!

Jos haluat varmistaa leivän tai Teijo-pullan saantisi, voit tehdä etukäteistilauksen mielellään 2 päivää aikaisemmin.